Linolje Såpa 300ml

Ny produkt

Gul såpa till vardags städning/ penseltvätt / fotvård m.m.

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

40,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Linolje Såpan är tillverkad på vårt egna biologiskt odlade oljelin från Ven. Vi pressar och gör såpan på ett hantverksmässigt sätt som man gjorde förr. Allt görs på ön.

Utan onödiga tillsatter eller konserveringsmedel. Såpan består av kaliförtvålad kallpressad linolja av högsta kvalité. Det är skonsamt och återfuktande mot din hud och till all sorts trä-, sten och klinkers material. Linoljesåpa används även inom hälsovården t.ex. fotvård.

Såpa är nog bland det MEST miljövänliga rengöringsmedel som finns att använda idag. Innehållet är lätt nedbrytbart och godkänt som ett BRA MILJÖVAL.

Såpan har testats av professionella målare för att tvätta rent deras penslar. Resultatet var SUPER nöjda målare. Målare tvättar oftast först rent sina penslar för att sedan olja in dom i linolja. Linoljesåpan gav ALLT i 1.  

Såpans pH väde ligger runt 9-10.

Allt som behövs:

  • Lite såpa
  • Kallt/ värmt vatten
  • Mopp/ blötlagd trasa

Va noga med att OM det kommer ren såpa på någon ömtålig yta, se till att torka upp den innan den torkar in, då den kan lämna gulbruna fläckar efter sig.

Testa alltid på en mindre yta först.

Förr när man skurade trägolv:

Då blötlade man golvet med kallt vatten. Blandade såpa och vatten i en hink. Doppade borsten i såpavattnet och skurade bräderna i dess riktning. Torkade av med en våt trasa, då åker smutsen med upp.

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Linolje Såpa 300ml

Linolje Såpa 300ml

Gul såpa till vardags städning/ penseltvätt / fotvård m.m.